Krimināllietas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Normunds Pētersons, zvērināts advokāts Vidzemē

Rīgas 7-7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāts, jurists Valmierā Normunds Pētersons piedāvā plašu juridisko pakalpojumu klāstu: Juridiskās konsultācijas, krimināllietas, civillietas, administratīvās lietas, maksātnespēja un citi. Pakalpojumi pieejami šajos reģionos: Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Vidzeme, Rīga.

 

  • 1 Advokāti
2

Vineta Ķine, zvērināta advokāte

Nomales 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Zvērināta advokāte Vineta Ķine ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi savā arodā. Praktizē krimināllietu, civillietu, bērnu un ģimeņu aizsardzības lietās. Aizstāvība un pārstāvība tiesā. Dokumentu un līgumu sagatavošana. Juridiskie pakalpojumi. Sniedz konsultācijas par pensijām, uzkrājumiem un citiem ar tiesību jomu saistītiem jautājumiem. Pakalpojumus sniedz Kuldīgā, Kurzemē un visā Latvijā.
  • 2 Advokāti
3

Failas Abbasovas Zvērināta advokāta birojs

Graudu 27/29-4.st., Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas: civiltiesībās; administratīvajās tiesībās; krimināltiesībās; maksātnespējas jomā; komerctiesībās.  ✓ Procesuālo dokumentu sastādīšana: tiesai: prasības pieteikumi, apelācijas sūdzības, kasācijas sūdzības, blakus sūdzības; maksātnespējas procesā: iesniegumi, kreditoru prasījumi, saistību dzēšanas plāni, sūdzības u.c. ✓ Pārstāvība: pārstāvība tiesā; iestādēs; mantojumu lietās; maksātnespējas procesā; izlīguma sarunās utt.  ✓ Citi pakalpojumi: dažādu darījumu slēgšana un darījumu vadīšana; dokumentu sastādīšana reģistriem; due diligence. ✓ Mediatora pakalpojumi.
  • 3 Advokāti

Zvērināta advokāte - Jekaterina Barere

Emīlijas Benjamiņas 10-34, Rīga LV-1050
Zvērinātas advokātes Jekaterinas Bareres sniegtie pakalpojumi:: ✓ laulības šķiršanas lietas – bērnu aizgādības un saskarsmes kārtības noteikšana, konsultācijas uzturlīdzekļu jautājumos, tajā skaitā arī uzturlīdzekļu piedziņa bijušā laulāta labklājības līmeņa nodrošināšanai; laulības laikā iegādātas kopmantas sadale; vienošanu sastādīšana starp laulātiem laulības šķiršanai ārpus tiesas procesā; ✓ administratīvie jautājumi (sodi un tml.), pieteikumu sastādīšana administratīvajā procesā – administratīvo aktu un iestādes faktiskās rīcības apstrīdēšana, pārstāvība administratīvajā tiesā; ✓ konsultācijas mantojuma lietās – likumiskā, testamentāra, līgumiskā mantošanas kārtība, atstumšana no mantojuma, mantojuma dalīšana starp mantiniekiem un citi; ✓ konsultācijas kriminālajos jautājumos, kā arī aizstāvība pirmstiesas izmeklēšanas laikā, kā arī tiesā; cietušo pārstāvība kriminālprocesā, kompensācijas pieteikumu sastādīšana; ✓ konsultācijas saistību tiesībās – līgumu sastādīšana un grozīšana, nomas, pirkuma, dāvinājuma, uztura, patapinājuma, piegādes līgumi; ✓ dažādu vienošanu, paskaidrojumu, iebildumu sastādīšana, citu procesuālu dokumentu sagatavošana iesniegšanai tiesā; ✓ juridisko personu apkalpošana – līgumi, pretenzijas, citu juridisko, ar saimnieciskas darbības organizēšanu saistīto jautājumu risināšana.

Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi::

Pakalpojumi:

✓ Krimināltiesībās ✓ ģimenes tiesībās ✓ darba tiesībās

Konsultācijas:

✓ Juridiskos jautājumos ✓ aizstāvībā un pārstāvība krimināllietās ✓ pārstāvība civillietās Par advokāti:: Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte jau vairāk kā 12 gadus. Individuāla un rūpīga pieeja klientiem. Krimināltiesības, ģimenes un darba tiesības. Juridiskie pakalpojumi. Konsultācijas. Aizstāvība un pārstāvība krimināllietās un civillietās. Juridisko personu pārstāvība krimināllietās un juridiskās palīdzības sniegšana, un pārstāvība krimināllietās cietušajiem kā fiziskām personām.

Raudiņš A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Lāčplēša 27-4, Rīga LV-1011
Zvērināts advokāts:

Andis Raudiņš - zvērināts advokāts. Juridiskie pakalpojumi, krimināllietas, civillietas, tieslietas, administratīvās lietas, laulību šķiršana, kopīpašuma dalīšana, mantojuma tiesības, mantojuma lietas, dzīvokļu tiesības, pārstāvniecība tiesās, izlīguma sarunu vešana un parādu piedziņa, uzturlīdzekļi, sadarbības ar VDK fakta konstatēšana, ceļu satiksmes negadījumi. 

Kurzemes Apgabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina

K.Ukstiņa 5a-17N, Liepāja, LV-3401

Kurzemes Apagabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina sniedz visa veida konsultācijas, pārstāvniecību tiesā, valsts un pašvaldības iestādēs. Krimināllietas, civillietas, darījumi ar nekustamiem īpašumiem, uzturlīdzekļu lietas. Fizisko personu maksātnespējas lietas.

 

ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43/45-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Ilgvars Samiņš, zvērināts advokāts

Pils 12-2.st., Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pārstāvība krimināllietās, civillietās, administratīvās lietās, darījumi ar nekustamo īpašumu, mantojuma lietas, darba tiesiskās attiecības, laulības šķiršana. Zvērināts advokāts Tukumā.

Zvērināta advokāte Ilona Bulgakova

Lokomotīves 22-2, Rīga LV-1057
Krimināllietas , laulību šķiršana, saskarsme ar bērniem, aizsardzība pret vardarbību. administratīvā procesa

Andis Auza, zvērināts advokāts

Ģertrūdes 20-2, 2.st., Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Laulības šķiršana un mantas sadale; ✓ Mantojuma pieņemšana un dalīšana; ✓ Kopīpašuma dalīšana; ✓ Nekustamā īpašuma pārdošana un pirkšana; ✓ Nodokļu lietas; ✓ Pārstāvība civillietās un aizstāvība krimināllietās; ✓ Tiesvedība; ✓ Konsultācijas juridiskām un fiziskām personām.

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības
ZL.LV iesaka

Štrāle Inga, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Dārza 7, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par mani:

Zvērināta advokāte Inga Štrāle sniegs kvalificētu juridisku palīdzību fiziskām un juridiskām personām. Zvērināta advokāta prakse no 1996. gada. Pieredze aizstāvības un pārstāvības lietās, līgumu sagatavošanā.

LM Juridiskais birojs, Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 58-kab.K517, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Juridiskie pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Komercsabiedrību dibināšana, likvidācija Rīgā, Rīgas centrā. ✓ Firmu, privātpersonu maksātnespēja Rīgā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Advokāta pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Izbraukums pie klienta. ✓ Apkalpošana visā Latvijā.

Mg. iur., Mg. philol Ilze Jeļinska, zvērināta advokāte

Pope, Vienības 24, Popes pagasts, Ventspils nov., LV-3614
Specializācija: Mg.iur. Ilze Jeļinska – individuāli praktizējoša zvērināta advokāte, ģimenes tiesības, darba tiesības, krimināllietas un administratīvās lietās. Kā lektore piedalās semināros, kas izglīto bērnu tiesībās, pienākumos.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

Andris Urbāns, individuāli praktizējošs jurists

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas, riska faktoru izvērtēšana; ✓ Zaudējumu atlīdzība; ✓ Mantojuma lietas; ✓ Darbs ar Debitoriem (konsultācijas parādu piedziņas procesos); ✓ Patērētāju tiesību aizsardzība; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ Juridiskās personas  maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas. Administratīvās tiesības: ✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības. Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība: ✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība: tiesās, šķīrējtiesās, valsts iestādēs.